Advert
as

Bingöllü Atlet Türkiye Şampiyonu Oldu

Bingöllü Atlet Türkiye Şampiyonu Oldu

Denizli ilinde yapılan Okul Sporları Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye birinciliği yarışmalarında Bingöllü öğrenci Recep Kenber Türkiye şampiyonu oldu.

Denizli de yapılan Okul Sporları Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye birinciliği yarışmalarında 800 metre branşında İMKB Kaleönü ortaokulunda okuyan Başarılı sporcumuz Recep Kenber, Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Başarılı sporcumuz Recep Kenber ayrıca 2.00,92’lik derecesiyle Yıldızlar Olimpik barajı geçerek Olimpiyat için oluşturulacak altyapı sporcusu olmaya hak kazandı.

 

Arıkan, genç sporcuyu kutladı

Türkiye şampiyonu sporcumuz Recep Kenber, Antrenörleri Nihat Kaya, Murat Orman ve Atletizm İl Temsilcisi Osman Orman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Arıkan, Okul sporları Yıldızlar puanlı atletizm yarışmalarında Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atan başarılı sporcu Recep Kenber ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. Arıkan ayrıca yarışmalarda ve müsabakalarda vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’e teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum