Advert
as

Öğrencilerin Karne Sevinci

Öğrencilerin Karne Sevinci

Solhan'da 2017- 2018 Eğitim- Öğretim yılının tamamlanmasının ardından karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından Kaymakam Ersin Ateş İlkokulunda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

18 Eylül 2017 tarihinde başlayan 8 Haziran 2018 Cuma günü sona eren 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı sonunda 553 öğretmenin ders verdiği, 591 okulöncesi, 5972 Temel Eğitim ve 1746 Ortaöğretim öğrencisi olmak üzere Toplam 8309 öğrencimiz karne heyecanını yaşadı. 

Karne dağıtım törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile Şube Müdürleri Muhitin Çiftçi ve Savaş Demirel´ in katılımıyla Kaymakam Ersin Ateş İlkokulunda yapıldı. 

Okul Müdürü Nurullah Azak´ın açılış konuşmasından ardından konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş,“Eğitim öğretim yılı boyunca okuldaki dersleri ile sosyal etkinlilerde göstermiş olduğunuz gayretten, velilere eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerinize vermiş olduğunuz destekten dolayı tebrik eder ve öğretmenlerimize görevden öte bir yaşam biçimi olan öğretmenlik anlayışıyla hoşgörülü, sabırlı, özverili ve sevgi dolu yüreğiniz sayesinde yetiştirdiğiniz öğrenciler için ne kadar fedakârca çalıştığınızı biliyorum.” dedi. 

Sözlerine devam eden Okumuş,“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde en büyük pay hiç şüphesiz ki sizlerindir.  Çocuklarımızı;  vatan sevdalısı, dünyayı ve kendi kültürünü yakından tanıyan, ahlaklı bireyler olarak yetişiyor görmek, bizleri her zaman sevindiriyor ve gururlandırıyor. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum