Advert
as

“İnsanı ve Adaleti Siyasetimizin Merkezine Koyduk”

“İnsanı ve Adaleti Siyasetimizin Merkezine Koyduk”

HÜDAPAR Solhan İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programında konuşan Bingöl Milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, HÜDAPAR olarak siyasetlerinin insan ve adalet merkezli olduğunu söyledi.

HÜDAPAR Solhan İlçe Teşkilatı Cema Düğün Sarayında iftar programı düzenledi. İftar programına katılan HÜDA PAR Bingöl 1’inci sıra milletvekili adayı Hamdullah Tasalı yaptığı konuşmada, HÜDAPAR olarak siyasetlerinin insan ve adalet merkezli olduğunu belirtti. 

İslam’ın hak, hukuk, adalet olduğunu belirten Tasalı, “İslam emanet ve eminliktir. Biz siyasetimizin merkezine bunları aldık, insanı, İslam'ı ve adaleti aldık. Zira en büyük insaniyet İslamiyet'in bizatihi kendisidir.” dedi.

 

“Materyalist ideolojiler insan fıtratı üzerinde tahribat yaptılar”

İnsanın İslam fıtratı üzerine yaratıldığını, ancak materyalist ideolojilerin insan fıtratı üzerine yapmış oldukları tahribat neticesinde insan fıtratının bozulduğunu vurgulayan Tasalı, “İnsanı, İslami ve insani değerlerden uzaklaştırdılar. İnsanı canavarlaştırdılar. İnsanın kalbinden, gönlünden imanı, merhameti ve şefkati aldılar. İnsan insanın kurdu oldu. İdeolojiler, siyasi idareler uğruna insanlar feda edildi.” diye konuştu.

 

“İslam'ın yeniden idarede söz sahibi olmasını istiyoruz”

Tasalı, son olarak konuşmasını şöyle tamamladı: “HÜDA PAR olarak, doğru siyasetimizin merkezine; hakkı, insanı ve adaleti aldık. Biz yola, bu değerlerle çıktık. Bu yolda istiyoruz ki siz kardeşlerimiz yanımızda olasınız, birlikte yürüyelim. Adalet, insanlık ve İslam davasını daha ileri bir mecraya taşıyalım. Laiklik, demokrasi, materyalizm ve kapitalizm de hayır, adalet, dürüstlük, hak ve hukuk yoktur. Tüm bu değerler bizzat İslam’ın ta kendisidir.  O zaman bu değerleri yaşattığımız zaman İslam’ı da yaşatmış oluruz. Biz İslam'ın bu memlekette yeniden idarede söz sahibi olmasını istiyoruz. ”




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum