Advert
as

İHH’dan 100 Yetime Bayramlık

İHH’dan 100 Yetime Bayramlık

İnsani Yardım Derneği (İHH)Solhan Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi 100 yetim çocuğu sevindirdi.

İHH Solhan Şubesi, Ramazan Bayramı münasebetiyle yetim çocukları sevindirmek ve ihtiyaçlarını gidermek için hazırlamış oldukları Bayram giyim kartlarını 100 yetim çocuğuna ulaştırıp çocukların yüzünü güldürdü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç:”Her bayramdan önce olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da hayırseverlerimizin desteğiyle Solhanlı yetim kardeşlerimizin yüzlerini güldürmeye çalıştık. Solhan merkez ve köylerinden 100 yetim kardeşimizin bayramlık elbiselerini aldık. Kendilerine ulaştırdığımız Bayram Giyim Kartlarıyla alışverişlerini diledikleri gibi yapma imkânı buldular. Yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze de olsa yardımcı olabilmek amacıyla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Bize katkı sunan herkese ve her kesime teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum