Advert
as

Solhanlı Küçük Tenisçiden Büyük Başarı

Solhanlı Küçük Tenisçiden Büyük Başarı

İstanbul Tenis Eğitim Spor Kulübünde 9-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen tenis turnuvasında Solhan Atatürk Ortaokul Öğrencisi ve Solhan GHSİM sporcusu Ferhat Tekdemir, turnuvada ikinci oldu.

İstanbul Tenis EğitimSpor Kulübünde 24 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 12 yaş puanlı tenis turnuvasında Solhan Atatürk Ortaokul Öğrencisi ve Solhan GHSİM sporcusu Ferhat Tekdemir,turnuvada ikinci oldu. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada,” İstanbul Tenis Eğitim Spor Kulübünde 9-10 Haziran tarihleri arasında 24 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 12 yaş puanlı 2×4 haftasonu tenis turnuvasında Solhan Atatürk Ortaokul Öğrencisi ve SOLHAN GHSİM sporcusu Ferhat Tekdemir,  cumartesi ilk  maçını 4-2 4-2, ikinci maçını 4-1 4-2,  pazar günü 3. Maçını 4-2 5-3 alıp gurubunun birincisi olmuş ve finale çıkmış finalde de 4-0 4-0 yenilmiş  ve turnuva ikincisi olmuştur. 

Turnuva sürecinde başta bize destek olan İl Müdürümüz Erdal Arıkan, Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Hüseyin Tütünen ile Belediye Başkanımız Sayın AbdulhakimYıldız ve sporcumuzun yetişmesinde büyük emek sarf eden antrenörümüz İrfan Kılınç’a teşekkürü borç biliriz.

Geçen hafta da Diyarbakır'da dereceye giren öğrencimiz inşallah umut vaat ediyor. Bize düşen sporcumuza destek sunarak onları milli takıma kadar çıkmalarına katlı sunmaktır.”denildi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum