Advert
as

Solhan Minibüsü Devrildi: 14 Yaralı

Solhan Minibüsü Devrildi: 14 Yaralı

Solhan-Bingöl arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüsünün devrilmesi sonucunda 14 kişi yaralandı.

Solhan-Bingöl arasında yolcu taşıyan minibüsün devrilmesi soncunda meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı. 

Kaza, Solhan-Bingöl Karayolu Kervansaray mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Solhan –Bingöl yolcu taşımacılığı yapan G.Y yönetiminde 12 D 4026 plakalı minibüs, yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. 

Kazada minibüste bulunan, Erdem, Sevim Tori, Azra, Ayten ve Sübhan Gündoğdu, Zühre, Gülten, Güller ve Şadiye Kıvanç, Esma Şentürk, Nurgül Kızıltaş, Tülay Coşkun ve Naime Koşan adlı yolcular çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. 

Haber verilmesi üzerine, kaza mahalline ambulans, itfaiye ile AFAD ekipleri sevk edildi. 

Kaza yerinden alınan yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum