Advert
as

Onur Kırtasiye’den Gençler'e Büyük Destek

Onur Kırtasiye’den Gençler'e Büyük Destek

Onur Kırtasiye İşletme Sahibi Yakup Kadri Aydın ilk, orta ve lise öğrencilerinin derslere daha iyi hazırlanması için sene içinde aldıkları kitapları Solhan Gençlik Merkezine bağışladı.

Onur Kırtasiye tarafından ilk, orta ve lise yardımcı ders kitapları, öğrencilere verilmek Solhan Gençlik Merkezine teslim edildi. 

Bu kitaplar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan atletizm kort tenisi ve masa tenisi kurslarına katılan çocuklara ve İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa yapılan Kur’an Kursuna katılan çocuklar ile Solhan Gençler Birliğinin açmış olduğu futbol kursuna katılan çocuklara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bu kapsamda aktivite kursuna Katılan 32 Öğrencilerimizin Kitapları GHSİM Nafiz Çapın ve Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan tarafından sahiplerine teslim edildi. 

Toplam 150 öğrenciye kitap verileceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,”Bize bu imkanı sunan Sayın Yakup Kadri Aydın Beye teşekkür ederiz.” dedi



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum