Advert
as

Bingöl’de Huzur Toplantısı Yapıldı

Bingöl’de Huzur Toplantısı Yapıldı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Polisevi toplantı salonunda, Mahalle Muhtarlarının katılımı ile huzur toplantısı yapıldı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Polisevi toplantı salonunda, İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ın Başkanlığında, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, ilgili Birim Amirleri ve Merkez Mahalle Muhtarlarının katılımı ile güncel konularda bilgi alışverişi sağlanarak Bingöl’ün daha yaşanılır hale nasıl geleceği, genel asayiş ve güvenlik konularında yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik hususlar konusunda huzur toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada; “Bingöl İlinin daha huzurlu ve yaşanabilir bir hale gelmesinde muhtarlarımızın katkıları vurgulanmış, bu tür toplantıların daha sık bir şekilde yapılması ve asayiş olaylarının önlenmesinde vatandaşlarımıza ulaşmamız noktasında en yakın çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımızın desteklerinin önemi belirtilmiştir. “ ifadeleri kullanıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum