Advert
as

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yaptığı 3 farklı operasyonda çok sayıda kişi göz altına alırken, bu kişiler ile birlikte büyük çapta uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yapılan 3 farklı operasyonda çok sayıda kişi göz altına alınırken, bu kişiler ile birlikte büyük çapta uyuşturucu madde de ele geçirildi. 

Operasyonlarla ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Bingöl İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

1-)25/06/2018 günü ilimiz Muş-Bingöl yolu üzerinde durdurulan 65…. Plaka sayılı araç içerisinde batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan Afganistan uyruklu A.M , A.H ve N.H isimli şahıslar yakalanmış şahısların çantalarında bulunan bidonlar içerisine gizlenmiş vaziyette 7 kilo 145 gram reçine ve toz esrar maddesi ele geçirilmiş ,Şube Müdürlüğümüzde yapılan adli işlemlerin ardından çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanmıştır. 

2-) Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ise 04.07.2018 günü yapılan operasyon kapsamında ilimiz genelinde uyuşturucu madde satan S.B, M.U, Y.D ve S.K isimli şahıslar yakalanmış, şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları 560 gram toz esrar maddesi ve 4 adet uyuşturucu ecstasy hap maddesi ele geçirilerek delillendirilmiş, 4 şüpheli şahıstan S.B ve M.U isimli şahıslar adli merciler tarafından tutuklanmış, Y.D ve S.K isimli şahıslar ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştır. 

3-) 07.06.2018 ile 06.07.2018 tarihleri arasında yapılan tüm çalışmalar kapsamında toplam 32 şahsa adli işlem yapılmış, bu şahıslardan toplamda 7 kilo 730 gram esrar maddesi ve 40 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir. 

Uyuşturucu Madde Tacirlerine karşı mücadele Bingöl halkımızın da desteği ile artarak, kararlılıkla devam etmektedir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum