Advert
as

Kalehan Barajında 35 güvenlik görevlisi işten çıkarıldı

Kalehan Barajında 35 güvenlik görevlisi işten çıkarıldı

İlçemize bağlı olan Yukarı Kaleköy HES barajında çalışan 35 güvenlik görevlisi, hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldı.

Solhan ilçesinde yapılan Yukarı Kaleköy HES barajında çalışan 35 güvenlik görevlisi, hiçbir gerekçe gösterilmeden baraj yetkilileri tarafından işten çıkarıldı. 

Konu hakkında HES yetkilileri tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, görevlerine son verilen güvenlik görevlileri, HES barajı şirket yönetiminin almış olduğu kararla Yukarı Kalehan Barajı güvenliğinin uzman personele bırakılacağını ve bu nedenle böylesi bir uygulamaya gidildiğini belirttiler. 

Yaklaşık 7-8 yıldır asgari ücretle çalışan 35 güvenlik görevlisinin gece itibarıyla silahlarına el konularak görevlerinden alındığı belirtildi. 

İşten atılan güvenlik görevlilerinin geceden beri Yukarı Kaleköy HES barajından ayrılmadıkları ve yaşanan haksızlık karşısında mağduriyetlerinin giderilmesi için şirket yetkilileriyle görüşmeye çalıştıkları belirtildi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum