Advert
as

Baraj Gölüne Düşen Genç Boğuldu

Baraj Gölüne Düşen Genç Boğuldu

İlçemiz Asmakaya Köyü Kalehan Baraj gölüne giren Harun Kurt, sandal üzerinde fotoğraf çekerken suya düşerek boğuldu.

Kalehan Baraj gölünde sandal üzerinden fotoğraf çekerken suya düşen 14 yaşındaki Harun Kurt boğularak vefat etti.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Asmakaya Köyü Kalehan Baraj Gölünde meydana geldi. İzmit’ten ailesi ile birlikte Asmakaya Köyüne gelen Harun Kurt (14), arkadaşıyla birlikte baraj gölüne gitti.

Baraj gölünde sandala binen iki arkadaş fotoğraf çekmek istedi. Fotoğraf çektiği sırada dengesini kaybeden Harun Kurt suya düştü. Olay yerine gelen köylüler, tüm arama çalışmalarına rağmen genci bulamayınca güvenlik güçlerine haber verdi. Kurt’un cenazesi iki gün sonra düştüğü yerde bulunarak Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vefat eden Harun Kurt, İzmit’te defnedilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum