Advert
as

Solhan Spor İlk Transferini Gerçekleştirdi

Solhan Spor İlk Transferini Gerçekleştirdi

2018-19 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Ligde mücadele edecek olan Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor Kulübü yeni sezonun ilk transferini yaptı.


Solhan Spor Kulübü ilk transferini geçen sezonda Solhan Spor formasını giyen Libero oyuncusu Mustafa Aydın ile yeniden anlaşarak yeni sezona startı verdi.

Mustafa Aydın Yeniden Solhan Sporda…

Solhan Spor Kulübü Sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda “Voleybola İstanbul B.B. Kulübü altyapısında başlayıp bir önceki sezon kulübümüzün de formasını giyen ve son iki sezondur çok iyi işler yapan Mustafa Aydın, kulübümüze geçen yıl grubumuzda bulunan ve Play-off oynayan Haliliye Belediye Spordan transfer oldu. Libero oynayan 1994 doğumlu Mustafa, kariyerinde 3 Türkiye şampiyonluğu, liselerde Dünya 3.lüğü bulunmaktadır. Oyuncumuza kulübümüz adına Hoş geldin diyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Hayrettin Demir ile anlaşma sağlandı...

Solhan Spor Kulübünün yapmış olduğu diğer paylaşımda ise “Kulübümüzün kuruluş yılından beri her türlü fedakarlıkla bize hizmet veren Masörümüz Hayrettin Demir ile yeniden anlaştık. Boş sözleşmeye imza atarak kulübümüze olan bağlılığını bir kez daha gösteren Masörümüze teşekkür eder, yeni sezonda başarılar dileriz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum