Advert
as

AÖF Üç Ders Sınav Sonuçları Açıklandı

AÖF Üç Ders Sınav Sonuçları Açıklandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen AÖF üç ders sınavının sonuçları açıklandı.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), 21 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilen üç ders sınavının sonuçlarını açıkladı.

 

Öğrenciler, dün açıklanan sonuçları, https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden T.C. kimlik numaraları veya e-posta adresleri ile şifrelerini yazmak suretiyle öğrenebilecekler.

 

AÖF'nin konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, sırasıyla sınav sonuçları, başarı notları ve harf notları yayımlanacak. Harf notları yayımlandıktan sonra not ortalamaları yayımlanacak.

 

Genel not ortalamaları YÖKSİS veri tabanında en geç pazar günü aktarılacak. Mezuniyet işlemlerine ise 30 Temmuz 2018 Pazartesi gününden itibaren başlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum