Advert
as

Yeni Diyetisyen Görevine Başladı

Yeni Diyetisyen Görevine Başladı

Solhan Devlet Hastanesi, yeni Diyetisyen Nur Cengiz ile hastalarına poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Diyetisyen Nur Cengiz, Uşak Özel Öztan Hastanesi'nde 2,5 yıl görev yaptıktan sonra Solhan Devlet Hastanesine atanmasının ardından görevine başladı.

 

Günümüzün en yaygın ve sıkıntılı rahatsızlıkları arasında bulunan obezite ve beraberinde gelen rahatsızlıklar, artık Solhan Devlet Hastanesi'nde de şifa bulacak. Diyetisyen Nur Cengiz, sağlıklı yaşamın temelinin sağlıklı beslenme olduğunu ifade ederek, günümüzün en yaygın rahatsızlıkları arasında bulunan obezitenin sağlıklı beslenme ile aşılabileceğini söyledi. Solhan halkına hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Cengiz, Obezite ve Beslenme, Malnutrisyon ve Beslenme, Diyabet ve Beslenme, Kalp Damar Hast. Beslenme, Sindirim Sistemi Hast. Beslenme, Böbrek - Karaciğer- Safra-Pankreas Hast. Beslenme, Kanser Hast. Beslenme, Hamilelikte Ve Emzirme Döneminde Beslenme, Bebek ve Çocuk Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi başlıca çalışma alanları olarak Solhanlı hastaların şikayetlerini dinleyeceğini ve sıkıntılarını gidermeye çalışılacağını belirtti.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum