Advert
as

Asmakaya Köyünde Tüfek Bombası Bulundu

Asmakaya Köyünde Tüfek Bombası Bulundu

Kayıp 33 mayın ile gündeme gelen Asmakaya Köyü, bu kez toprağa gömülü 2 adet tüfek bombası bulundu.

90’lı yıllarda karakol güvenliği için araziye döşenen kayıp 33 mayın ile gündeme gelen Asmakaya Köyü, bu kez toprağa gömülü ambalajlı 2 adet tüfek bombası bulundu. 

Gazetemize ulaşan Asmakaya Köyü sakinlerinden Ramazan Çelik, 29 Temmuz 2018 Pazar günü Asmakaya Köyü eski karakol karşısındaki mevkiinde tarla düzeltmesi yaptıkları sırada patlamamış 2 adet tüfek bombası bulduklarını belirtti. 

Kazıda 2 adet ambalajlı tüfek bombasının bulunduğunu belirten ve Asmakaya Köyü’nde bulunan karakola haber verdiklerini söyleyen Çelik, köye giden özel ekipler tarafından bombaların imha edildiğini söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum