Advert
as

Bingöl AFAD, Artık Drone Kullanacak

Bingöl AFAD, Artık Drone Kullanacak

İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü, artık drone kullanacak. Drone; Arama Kurtarma, heyelan, deprem, çığ, afet alanlarıyla ilgili hızlı görüntü alma, kayıp vakaları gibi konularda ekiplerin gözü olacak.


Bingöl İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma, heyelan, deprem, çığ, afet alanlarıyla ilgili hızlı görüntü alma, kayıp vakaları gibi konularda artık drone kullanacak. Kurum bahçesinde yapılan test uçuşları ve incelemelerden sonra personelle drone uçuş eğitimi verilecek. Uçuş eğitimleri sonucu birçok afet ve acil durumlarda kullanılmak üzere alınan 1 adet drone semalarda olacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum