Advert
as

İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı'nın Mardin`e atanmasıyla yerine Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Kadri Engin atandı.

 

 

Bingöl`de uzun süredir Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Yakup Sarı`nın Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasıyla yerine Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Kadri Engin getirildi.

 

Kadri Engin Kimdir?

 

1968 Bingöl doğumlu Kadri Engin, ilk orta ve lise eğitimini Bingöl’de, yükseköğrenimini 9 Eylül Üniversitesi’nde tamamladı. 1991’de öğretmenlik mesleğine başladı. Eğitim alanının çeşitli kademelerinde görev yapan Engin, Bingöl Kız Meslek Lisesi Müdürü iken 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak görev yaptı. Eğitim Yönetim ve Denetimi Ekonomisi ile Planlaması alanında yüksek lisans yapan Engin, Kalkınma Bakanlığı Müşavirliği görevini yürütürken Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne atandı. Engin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum