Advert
as

İlk Üçe Girenler Ödüllendirilecek

İlk Üçe Girenler Ödüllendirilecek

Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, fakülte bazında ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller verecek. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye saat hediye edilecek.

2018 YKS tercihleri işlemlerinin başlamasıyla birlikte birçok üniversite ve fakültenin tercih maratonunda renkli bir hareketlilik başladı. Başarılı öğrencileri çekmeyi düşünen üniversiteler, yürüttükleri kampanyalarla öğrencilerin ilgisini çekmeye devam ederken, Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi de bu kampanyalardan birisini gerçekleştirdi. 2009 yılında işletme, 2011 yılında iktisat ve son olarak 2018 yılında açılan kamu yönetimi ve siyaset bilimi ile birlikte üç bölüme sahip olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, sunmuş olduğu ödül ve imkânlarla üniversite adaylarının dikkatini çekiyor. Fakülte yönetimi, 2018 yılında kendi bölümlerinden herhangi birini tercih ederek fakülte bazında ilk üçe giren öğrenciye ödüller verileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye saat hediye edileceğini belirtildi. 

Çeşitli hediyelerle dereceye girerek kendi fakültelerini tercih edenleri ödüllendiren fakülte, bunun yanında fakülteyi başarıyla bitirecek öğrencilere yurt dışında staj şansının tanınacağının da müjdesini verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum