Advert
as

Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Konferans

Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Konferans

Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için İlçe Müftülüğü tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Sağlık ve Trafik personellerince bilgilendirme yapıldı.

Solhan Müftülüğü tarafından Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Sağlık ve Trafik personellerince Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine sağlık ve trafik hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Düzenlenen konferansa İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu, Yaz Kur’an Kursu öğreticileri ile öğrenciler katıldı. 

İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Hasan Kanar, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Sağlıklı beslenme, Fiziksel aktivite ve obezite ile ilgili sunum yaparken, İlçe Trafik Personeli ise trafik kuralları ile ilgili sunum yaptı. 

Programda Konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu;”Dünyadaki insanlar yavaş yavaş sağlıkları bozacak şeyler yiyorlar. İşte Cipsler, kola, şeker, çikolata, Hamburger çeşitleri gibi insana zarar verecek gıdalar, inşallah sizlerde bunlara dikkat ediyorsunuzdur. Bu seneki Yaz Kur’an kurslarımız bu hafta itibariyle bitiyor. Bu aynı zamanda, hayırlısıyla bu yaz Kur’an kurslarımızın da bir tamamlama programı gibi oldu. Gerçi cuma gününe kadar camilerimizde kurslarımıza devam ediyoruz. Bazı kurslarımızda bazı öğrencilerin kursa devam etmediği konusunda biz hocalarımızdan duyuyoruz, öğreniyoruz. Halbuki biz kursa devam ettiğimiz sürece bir şeyler öğreniyorduk, faydalanıyorduk, devam etmeyen çocuklar ise onlar bir şey öğrenemiyor veya öğrendiklerini tamamlayamıyor. Gelecek sene çocuklarımız gelince yine baştan başlayacak. Kurslarımızın faydalı olabilmesi için zamanında gelip gitmemiz gerekiyor.”dedi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum