Advert
as

Solhanlı Genç Çiftçilere Küçükbaş Hayvan Desteği

Solhanlı Genç Çiftçilere Küçükbaş Hayvan Desteği

Solhan Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında Solhanlı 11 çiftçiye 34’er adet mor koyun hibe olarak verildi.

Solhan Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘Genç Çiftçi Projesi’kapsamında 11 çiftçiye hibe olarak 34’er adet mor koyun verdi. 

Solhan Gıda, Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde yapılandağıtım törenine Gıda Tarım İlçe Müdürü İrfan Bozkurt, çiftçiler ile ailelerikatıldı. 

Toplamda 374 mor koyunun 11 çiftçiye teslim edilmesiardından konuşan Gıda Tarım ve Orman İlçe Müdürü İrfan Bozkurt, “Genç ÇiftçiProjesi kapsamında 2018 yılı başvuru yapıp ta hak sahibi olan 11 vatandaşımızakişi başı 34 baş koyun düşecek şekilde dağıtımını yapıyoruz. Proje kapsamındavatandaşlarımıza dağıtılan hayvanlar 3 yıl boyunca gözetimimiz altında takibiyapılacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 

“Genç Çiftçi Projesi” kapsamında hibe olarak 34 adet morkoyunun çekilen kura sonucu kendisine düştüğünü dile getiren SuatAçan:”Solhan’da yaşıyorum. ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında 34 koyun bize nasipoldu. Bence iyi bir projedir. Bu hayvanları alan arkadaşlarımız iyi bir şekildebakmalarını istiyoruz. Bölgenin kalkınması için iyi bir girişim ve projedir. Buprojede emeği geçen il ve ilçe Tarım müdürlüklerine teşekkür ederim.”dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum