Advert
as

Bingöl'de İki İntihar, Bir Bıçaklama Olayında 3 Kişi Öldü

Bingöl'de İki İntihar, Bir Bıçaklama Olayında 3 Kişi Öldü

Bingöl'de son iki gün içerisinde meydana gelen iki intihar ve bir bıçaklama olayında 3 kişi öldü.

Bingöl'de son iki günde 3 kişi öldü. İki kişinin intihar ettiği belirtilirken bir kişi de aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti. 

İddiaya göre, önceki gün kent merkezi eski otogarda akşam saatlerinde M.B. (33) adlı vatandaş bilinmeyen bir nedenden dolayı ateşli silahla intihar etti. Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan M.B, yapılan otopsisi ardından defnedildi.

Bir diğer olay ise dün gündüz saatlerinde Karlıova Toklular köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Bingöl Karlıova ilçesine bağlı Toklular köyünde oturan evli 4 çocuk babası ve M.K (35), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı köyün yakınlarında bulunan bir tarlada ateşli silah ile intihar etti. M.K'nin psikolojik sorunlardan dolayı tedavi gördüğü ileri sürüldü. 

Cenazesi Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırılan M.K'nin otopsisi yapılmak Erzurum'a gönderildiği ve otopsinin ardında köyünde defnedileceği öğrenildi. (İLKHA)

 

Bıçaklanan genç hayatını kaybetti 

Edinilen bilgilere göre kent merkezinde dün akşam saatlerinde iki grup arasında yaşanan kavgada Y.Ç. (19) adındaki genç vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybetti. Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan genç, yapılan otopsisi ardından il merkezinde defnedildi. 

Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum