Advert
as

Bayramda Feci Kaza 8 Ölü 6 Yaralı

Bayramda Feci Kaza 8 Ölü 6 Yaralı

Kurban Bayramının ikinci gününde Şeref mevkiinde meydana gelen kazada Solhanlı EDEN ailesinden 5 kişi olmak üzere toplamda 8 kişi vefat etti.

Solhan’dan Elazığ'a taziyeye gitmekte olan 23 K 2946 plakalı pikap ile karşı yönden gelen 46 D 9898 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 6 kişi ise Bingöl ve Elazığ'daki hastanelerde tedavi altına alındı. 

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların naaşları otopsi yapıldıktan sonra Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı otomobil sürücüsü Eyüp Yıldırım ile Mirza Yıldırım, Adalet Aslanerin cenazesi memleketlerine uğurlandı. Kazada vefat eden Solhanlı Eden ailesinden Caner, Güler, Zeki ve Muzaffer Eden’in cenazeleri Solhan Devlet Hastanesi bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Bazmana mezarlığında defin edildi. Eda Eden’in cenazesi ise Elazığ da bulunan ailesine teslim edildi. 

Kazada yaralanan ve aynı aileden olan Gamze, Yeşim, Özhan, Ela, Kübra ve Orhan Eden'in ise tedavilerinin Bingöl ve Elazığ'daki hastanelerde devam ettiği belirtildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum