Advert
as

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı

Bedelli askerlik başvurusunda bulunanların birlikleri e-Devlet üzerinden ilan edildi.

Bedelli askerlik için başvuruda bulunan kişilerin birlik bilgileri, yoklama durumları ve sevk evrakları e-Devlet üzerinden ilan edildi.

Geçtiğimiz günlerde ilk 61 bin 843 kişinin üç celp halinde askere alınacağı açıklanmıştı. Üç celp döneminin ilkinin askerlik yerleri bugün açıklandı. Bedelli askerlik için başvuruda bulunan kişiler, e-Devlet üzerinden bilgilerine ulaşabilecek.

Bedelli askerlikte ikinci celp dönemi 6 Ekim, üçüncü celp dönemi ise 27 Ekim'de başlayacak. Bu dönemde birliklerine teslim olacak kişiler ise 6 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde yine e-Devlet üzerinden ilan edilecek. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum