Advert
as

BESYO Özel Yetenek Sınavları Sonuçlandı

BESYO Özel Yetenek Sınavları Sonuçlandı

Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) özel yetenek sınavlarında 310 öğrencinin kayıt yapmaya hak kazandığını açıkladı.

Bingöl Üniversitesi BESYO'nun üç bölümüne alınacak öğrenciler için özel yetenek sınavları sona erdi.  Üniversite Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve Youtube üzerinden canlı yayınlanan sınavların sonucunda 310 öğrenci BESYO'ya kayıt yapmaya hak kazandı.

16 kişilik sınav komisyonu, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ile üniversitemiz BESYO öğretim elemanlarından oluştu.

3-4 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen sınavlara 643 öğrenci başvurmuştu.

Bünyesinde; ‘Antrenörlük Eğitimi', ‘Spor Yöneticiliği Bölümü', ‘Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği' bölümleri bulunan BESYO'nun, 2018—2019 akademik yılında Antrenörlük Eğitimi Bölümü'ne 60'ı normal öğretim, 60'ı ikinci öğretim olmak üzere 120 öğrenci, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'ne 70 öğrenci, Spor Yöneticiliği Bölümü'ne 60'ı normal öğretim, 60'ı da ikinci öğretim olmak üzere 120 öğrenci alınmış oldu.

Erkekler kategorisinde 3040 aday no ile sınava giren Hasna Hüseyin Merde adlı öğrenci 176,30 puan ile birinci olurken, bayanlar kategorisinde de 7028 aday nolu Mine Dağdelen 177,58 puan ile birinci oldu.

Başlayan ve 9 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek kayıtlar için tercih işlemleri, http://besyosinav.bingol.edu.tr/otomasyon web adresinden yapılabilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum