Advert
as

İtfaiye Ekipleri Kuyuya Düşen İneği Kurtardı

İtfaiye Ekipleri Kuyuya Düşen İneği Kurtardı

Bingöl’de su kuyusuna düşen inek, Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince 2.5 saatlik çalışmayla kurtarıldı.

Olay Merkez Göltepesi Köyü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, köylülerin su ihtiyacını karşılamak için açtığı yaklaşık 5 metrelik kuyuya inek düştü. Olayı fark eden köylüler, durumu Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

 

2,5 saatlik çalışmayla kurtarıldı

İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipler, köylülerin de yardımıyla düzenek kurdu. Halatla kuyuya inen itfaiye eri, ineğin ayak ve bel kısımlarını halata bağladı. İtfaiye aracıyla bulunduğu yerden çekilen inek, yara almadan kurtarıldı.

Yaklaşık 2,5 saat süren kurtarma operasyonun ardından açıklama yapan hayvan sahibi Selim Oğultekin, “Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum. Haber vermemizle birlikte köye gelerek hayvanı bulunduğu yerden çıkardı” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum