Advert
as

Arakonak’ta Başarılı Kursiyerler Sertifika Aldı

Arakonak’ta Başarılı Kursiyerler Sertifika Aldı

Arakonak Belediyesi tarafından düzenlenen Tarımsal Kalkınma amaçlı meyve ağacı dikimi ve fidan bakımı kursunda başarılı olan kursiyerler, sertifika aldı.

Arakonak Belediyesi tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında Tarımsal Kalkınma amaçlı meyve ağacı dikimi ve fidan bakımı eğitiminde başarılı olan 30 kursiyere Belediye Başkanı Mustafa Döner tarafından sertifika verildi. 

Belediye tarafından beldeye getirtilen Ziraat Mühendisi, meyve ağaçlarının dikimi ve fidanların taşınması, aşılanması, dikim zamanı, dikim budaması ve fidan dikimi sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında eğitime katılanlara gerekli bilgilendirmeler sonucunda başarılı 30 kursiyer belgelerini aldı. 

Düzenlenen sertifika dağıtım töreninde açıklama yapan Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner,”Bugün Tarımsal Kalkınma amaçlı meyve ağacı dikimi ve fidan bakımı eğitiminde başarılı olan 30 kursiyere sertifikalarını verdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Başkan Mustafa Döner, program sonrasında Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında Arakonak Beldesinde devam etmekte olan ve 30 kursiyerin katıldığı Kadın Giyim Kursunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve Şube Müdürü Muhittin Çiftçi ile birlikte incelemelerde bulundu.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum