Advert
as

Vali Mantı’dan İlçemize Ziyaret

Vali Mantı’dan İlçemize Ziyaret

Elmasırtı grup köy yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ali Mantı, “Sıcak asfalt yol yapım çalışması sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı ve güvenli ulaşım imkanına kavuşacaklardır.” dedi.

Elmasırtı grup köy yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Ali Mantı, “İl genelinde 32 köyümüzde yaklaşık 10.722 vatandaşımızın faydalanacağı 65 km ve BSK asfalt yol yapım çalışması tamamlanmak üzeredir. Toplam 23.500.000,00 TL’ye mal olacak BSK asfalt yol yapım çalışması sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı ve güvenli ulaşım imkanına kavuşacaklardır” dedi.

Vali Ali Mantı Solhan-Elmasırtı Grup Köy Yolu çalışmalarını yerinde inceledi. İl özel idaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mantı, ‘2018 yılında son yılların en yoğun BSK (Bütümlü Sıcak Karışım) asfalt yol yapım çalışması yapılmıştır.” dedi.

32 Köyde 23,5 Milyonluk Yol Yatırımı

Bingöl’de 32 köyde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Vali Mantı, “İl genelinde 32 köyümüzde yaklaşık 10.722 vatandaşımızın faydalanacağı 65 km ve BSK asfalt yol yapım çalışması tamamlanmak üzeredir. Toplam 23.500.000,00TL’ye mal olacak BSK asfalt yol yapım çalışması sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı ve güvenli ulaşım imkanına kavuşacaklardır. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Atatürk Ortaokulu’nda İnceleme

Vali Mantı, daha sonra yapımı devam eden Solhan Atatürk Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu; çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Mantı’nın Solhan programı ilçe Belediye Başkanlığı ziyareti ile devam etti. Vali Mantı, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’dan belediyenin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra tüm ilçelerimizde olduğu gibi Solhan’da da Esnaf ziyareti yapan ve ‘hayırlı alışverişler’ dileyen Vali Mantı esnaftan çok yoğun ve sıcak ilgi gördü.

Son olarak Solhanlı vatandaşlarla buluşan Vali Mantı, sıcak çay ikramı eşliğinde vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum