Advert
as

Kaza Yapan Otobüs Uçurumun Kıyısında Durdu

Kaza Yapan Otobüs Uçurumun Kıyısında Durdu

Ekinyolu Köyünde işçileri taşıyan otobüsün lastiğinin patlaması sonucu karşı şeride geçerek uçurumun kenarında durdu.

Bingöl Ekinyolu Köyünde işçileri taşıyan otobüsün lastiği patladı. Kontrolden çıkan otobüs, karşı şeride geçti ve uçurumun kenarında durdu. Kazada bazı işçiler hafif yaralanırken, otobüste madde hasar meydana geldi.  

Kaza, akşam saatlerinde Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bingöl merkez Dik köyünde yapımı devam eden Kalehan Barajı’nda çalışan 25 işçiyi taşıyan 08 YB 128 plakalı servis otobüsünün lastiği, Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu (Simsor) köyü mevkiinde şehir merkezine doğru seyir halindeyken patladı. Lastiği patlayan servis aracının sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek uçurumun kenarında durabildi.

Kazada, servis otobüsünde bulunan bazı işçiler hafif yaralanırken araçta maddi hasar oluştu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum