Advert
as

Balık Tutmaya Giden Genç, Murat Nehri'nde Boğuldu

Balık Tutmaya Giden Genç, Murat Nehri'nde Boğuldu

Genç İlçesinde balık tutmak için Murat Nehri'ne giren bir genç, boğularak hayatını kaybetti.

Genç’te balık tutmak için arkadaşlarıyla Murat Nehri'ne giren Sezer Polat adlı genç, boğularak hayatını kaybetti.

Boğulma olayı, Genç İlçesi Gümüşlü köyü Aşağı Parmak Mevkii’nde meydana geldi. Öğle vaktinde arkadaşları ile Murat Nehri'ne balık tutmaya giden Polat, daha sonra yüzmeye başladı.

Bir süre arkadaşlarıyla yüzen Polat, gözden kaybolarak su yüzüne çıkamadı. Polat’ı arayan ve bulamayan arkadaşları, durumu yetkililere bildirdi.

Haber üzerine olay yerine jandarmanın yanı sıra, UMKE, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri, sevk edildi. Ekiplerin gün boyu yaptığı aramada, Polat’ın cansız bedenine ancak sabah saatlerinde kaybolduğu bölgede ulaşılabildiği belirtildi.

Dalgıç ve ekipler tarafından nehirden çıkarılan Polat’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum