Advert
as

Belediye Başkan Yardımcısı Mece’den Saldırılara Kınama

Belediye Başkan Yardımcısı Mece’den Saldırılara Kınama

Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, Ankara ve İstanbul’da meydana gelen hain saldırılarla ilgili olarak bir mesaj yayımlayarak, terörü lanetledi.

 

 

Ankara ve İstanbul’da meydana gelen hain saldırılarla ilgili olarak Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, bir mesaj yayımlayarak terörü lanetledi.

 

Başkan Yardımcısı Mece, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikli Türkiye’nin başı sağ olsun. Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 37 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Terör saldırısı sonrasında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. bu menfur saldırıyı kınıyor terör eylemlerinin de hiçbir zaman hedefine ulaşmayacağını hepimizce aşikardır. Terör eylemlerinin amacı halk arasında korku yaratmak, halkı provoke etmek ayni zamanda halkı paniğe sevk etmektir. Bir kez daha görülmüştür ki terörün dinle, mezheple veya milliyetle bağdaştırılmak abesle iştigaldir. Bu nedenle bu tarz menfur saldırılar sonucunda terörizme en büyük cevap halkın kardeşlik duygularının daha da güçlendirerek, terörizme karşı kenetlenerek tek vücut olmalıyız. Özellikle İslam coğrafyasının hamiliğine soyunan Türkiye’nin dış güçler desteğiyle bu tür terör eylemlerinin odağında olması manidardır. Artık şunu bilmeliyiz ki her türlü provokasyon, nefret ve tahrik argümanını kullananlara karşı birlik ve beraberliğimizin koruma vakti olduğunu, kardeşçe yaşamak şuuru terörizme en büyük cevaptır. Gün kardeşlik günüdür. Hepimizin başı sağ olsun.Doğrudan sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum