Advert
as

Meyve Suyu Kutusundan Çıkan Cisim Şok Etti

Meyve Suyu Kutusundan Çıkan Cisim Şok Etti

​Marketten satın aldığı meyve suyu kutusunun içinde gördükleri karşısında şok olan Mahfuz Erdemli, Solhan Cumhuriyet Savcılığına ve Tarım ve Orman Bakanlığına şikayette bulundu.

Solhan İlçemerkezindeki bir marketten meyve suyu alan Mahfuz Erdemli adlı vatandaş, hazırmeyve suyu kutusunun içindekiler karşısında şok oldu.

Konu ile ilgiliaçıklama yapan Mahfuz Erdemli, akşam saat 20.00 sıralarında marketten meyvesuyu aldığını ve çocuğuna içirdiğini söyledi.

Aynı meyvesuyundan kendisinin de içtiğini söyleyen Erdemli, "Sabah uyandığımızdaçocuk hastaydı, bulantısı vardı. Bende de kırgınlık vardı.  Meyve suyundan olacağını hiç sanmıyordum.Çocuğum kustu. Bir daha meyve suyu istedi. İsterken annesi vermeye kalktı.Meyve suyu içinde yeşil yeşil parçalar çıkınca hepsini döktük. Dökünce kutununiçinde bir şeyin sallandığını hissettik. Kartonu kestik içinde bilmediğimiz bircisim çıktı." dedi.

Savcılığa veTarım ve Orman Bakanlığına şikayette bulunduğunu belirten Erdemli, "Meyvesuyunun son kullanma tarihi 2 Nisan 2019 olmasına rağmen meyve suyunun içindeniğrenç görünümlü böyle bir parça çıkması nedeniyle Solhan Savcılığına ve Tarımve Orman Bakanlığına şikayette bulundum. Dosya devam etmektedir. Bu dosyanıntakipçisi olacağım. Biz içtik zehirlendik, başka bir insanın zehirlenmemesiniistiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandansavcılığın, şikayet üzerine soruşturma başlattığı, meyve suyu kutusunu veiçinden çıkan cismi incelemeye aldığı, söz konusu marketteki aynı markalı tümmeyve sularını toplattığı ve bunları da inceleme aldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum