Advert
as

Müftü Dutar’dan Hasta ve Kabristan Ziyareti

Müftü Dutar’dan Hasta ve Kabristan Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Muharrem Dutar ve beraberindeki heyet hasta ve kabristan ziyaretinde bulundu.

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında hasta ve kabristan ziyareti gerçekleştirdi. 

Müftü Dutar ve beraberindeki heyet, ilk olarak Solhan Devlet Hastanesinde bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Akabinde kabristan ziyareti gerçekleşti. 

Ayrıca Müftü Dutar, Molla İhsan Hoca’ya yaptığı ziyaret ile ilgili Açıklamasında,”Hazarşah köyünde ikamet eden Molla İhsan hocamızı evinde hocalarımız ile beraber ziyaret ettik... Yüzlerce talebe yetiştirmiş Arapça eserler yazmış 85 yaşında olan hocamızın elini öpüp duasını alma şerefini elde ettik elhamdülillah Allah hocamızın ilmini ziyade etsin sağlık ve sıhhatte daim eylesin.”dedi.






Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum