Advert
as

Kız Anadolu Lisesi Pansiyonunda Değişim

Kız Anadolu Lisesi Pansiyonunda Değişim

Solhan Kız Anadolu Lisesi Pansiyonun birçok alanı baştan aşağı yenilenerek adeta değişim gerçekleşti.

Kız Anadolu Lisesi okul pansiyonunu baştan aşağı yeniledi. Bu kapsamda pansiyonun Etüt salonları, farklı konsepte oturma ve dinlenme odaları ve velileri ağırlama yerlerini yeniden dizayn eden okul yönetimi pansiyon binasında öğrenciler için ferah bir ortam oluşturuldu. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamada,”Solhan Kız Anadolu Lisesi yerleşkesinde yer alan Kız Pansiyonu, yaklaşık 3 yıldır kız pansiyonu olarak hizmet vermektedir. Pansiyon 300 öğrenci kapasiteli olup, Solhan kız Anadolu Lisesi ve Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri olmak üzere toplam 220 yatılı öğrenciye hizmet sunmaktadır. 

Pansiyonda öğrencilerin psiko-sosyal ve akademik gelişimi yönünden rahatını öncelik edinen okul Yönetimi bayan müdür yardımcısı ile birlikte pansiyonun bir çok alanında değişiklik yaptı. Etüt salonları, farklı konsepte oturma ve dinlenme odaları ve velileri ağırlama yerlerini yeniden dizayn eden okul yönetimi pansiyon binasında öğrenciler için ferah bir ortam oluşturdu. 

Okul Pansiyonunda yaptıkları değişikliklerden ötürü Okul yönetimine teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum