Advert
as

Atanan Uzman Doktorlar Göreve Başladı

Atanan Uzman Doktorlar Göreve Başladı

Solhan Devlet Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Anıl Kulaksız ile Pediyatri Uzmanı Dr. Pelin Esmeray görevine başladı.

Atanması yapılan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Anıl Kulaksız ile Pediyatri Uzmanı Dr. Pelin Esmeray ve iki pratisyen hekim Solhan Devlet Hastanesindeki görevlerine başladılar.

26 Eylül 2018 Çarşamba günü yapılan 82. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Solhan Devlet Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Anıl Kulaksız, göreve başladı.

1989 Eskişehir doğumlu olan İbrahim Anıl Kulaksız, İlkokul ve liseyi Eskişehir’de, Tıp Fakültesini ise Kocaeli Üniversitesinde okudu. Kadın hastalıkları ve doğum İhtisasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitiren Kulaksız’ın Uzman olarak ilk atama yeri ise Solhan Devlet Hastanesidir.

Pediyatri Uzmanı ile 2 Pratisyen Hekim Göreve Başladı

Ayrıca bir ay geçici görevlendirme ile gelen Solhan Devlet Hastanesine gelen Pediyatri Uzmanı Dr. Pelin Esmeray ile 2 pratisyen hekim Pazartesi günü itibariyle göreve başladı.

Göreve başlayan hekimlerimize Solhan Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.





Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum