Advert
as

SOLHAN EBS’de İLÇE TEMSİLCİLİK VE YÖNETİMİ SEÇİMİ

SOLHAN EBS’de İLÇE TEMSİLCİLİK VE YÖNETİMİ SEÇİMİ

Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Nurullah AZAK, Olağan Seçim Süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Nurullah AZAK, Olağan Seçim Süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Azak; “4 Şubat 1992 tarihinde; yazar, şair, mütefekkir Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından, eğitim çalışanlarının korunması ve geliştirilmesi; ortaya konulan hizmetin karşılığı olan hakkın eksiksiz olarak gerçekleşmesinin mücadelesini vermek, hizmet kaloitesinin artırılması noktasındaki sorumluluğu da kuşanarak ülkesinin gelişmesi için el atılması gereken önemli alan olan eğitimin sorunlarından arındırılması çabasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 26 yıllık tarihinde Türkiye’nin ham demokrasiden tam demokrasiye geçmesi için gayret gösteren, utanç verici yasakların kaldırılmasında söylem ve eylemleriyle teri, yeri ve imzası bulunan, nitelikli bir eğitim için takdire şayan çalışmalar yapan, öneriler sunan, eğitim çalışanlarının onlarca sorununun çözümünü sağlayan, sosyal sendikacılığın, hizmet sendikacılığının ve akademik sendikacılığın öncüsü Eğitim-Bir-Sen’de demokrasi şöleni başladı “dedi. 


İlçe Temsilciliği ve Yönetimi Seçimi 07 Ekim 2018 Pazar Günü Yapılacak...

Azak; “Genel Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda 3-9 Eylül 2018 tarihleri arasında başlayan seçim süreci, Solhan EBS olarak 07 Ekim 2018 Pazar günü Solhan Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda saat 15:00’da İlçe Temsilciliği ve Yönetimi Seçimi gerçekleştirilecek inşaallah.Örgütlenme geleceği zayıf olan ülkemizde bir taban hareketi olarak ortaya çıkan ve 2018’de ulaştığı 426 bin 645 üye sayısıyla eğitim hizmet kolunda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu unvanına sahip olan Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye geneli seçim takvimi, İlçe Seçimleri ve akabinde İl Şube Seçimlerinin ardından, Şubat 2019’da 6. Olağan Genel Kurul Seçimi ile bitecek. Geçmişte olduğu gibi her daim Demokrasi Şöleni havasında geçen Seçim Sürecinin, Eğitim Bir-Sen olarak,sendikamıza, üyelerimize, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”dedi.

Azak; “Eğitim-Bir-Sen’de seçimler ayrılığın gayrılığın, kem sözün değil, sesimizi ötelere ulaştırmanın, sözümüzü yükseltip herkesi birliğin ve kardeşliğin sendikası Eğitim Bir-Sen’e davet etmenin, ülkemize, insanlığa ve üyelerimize hizmet etmek üzere daha büyük ve güçlü bir Eğitim Bir-Sen oluşturmanın aracıdır sadece. Kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmek sendikal mücadelemize güç katmak niyeti ile seçim sürecinde yer almayı düşünen  tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor muvaffakiyetler diliyorum.

Tüm Üyelerimizi ve Gönül Dostlarımızı Bekliyoruz

Azak; “Yerel Basın aracılığı ve SMS ile üyelerimizi haberdar ettiğimiz bu süreç için, her bir üyemizden canı gönülden katkı vermeye, katkı sunmaya,sorumluluk almaya ve hizmet etmeye davet ediyor  her daim hayır Dua ile maddi ve manevi desteklerini beklediğimizi de  kamuoyuna ilan ediyoruz” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum