Advert
as

Pansiyon Öğrencileri için Kitap Kampanyası

Pansiyon Öğrencileri için Kitap Kampanyası

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Onur Çelik, okulun pansiyonunda kurulan kitaplık bölümüne kitap toplama kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul pansiyonunda kalan öğrencilerin okuma alışkanlıkları kazanmaları için kurulan kitaplık bölümüne kitap toplama kampanyası başlattıklarını açıklayan okul öğretmenlerinden Onur Çelik,” Öğrencilerimizin okuma alışkanlıkları kazanmaları için kitap ihtiyacımız vardır, kitap göndermek isteyenlerden kitap bekliyoruz.”dedi. 

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mobilya ve iç Mekân Tasarım öğretmeni olarak görev yapan Onur Çelik yapmış olduğu açıklamada:“Pansiyon Müdür Yardımcımız Ersin Buyruk beyle birlikte oluşturduğumuz pansiyon kitaplığı ile okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlanmıştır. Okuma alışkanlığı, okuma işini zevkle, isteyerek, severek yapmaktır. Okuma alışkanlığı, okumaktan mutluluk duymaktır. Okuma alışkanlığı kazanmış bir insan, okuyamadığı zaman rahatsızlık, eksiklik hisseden insandır. Okuma, faydalı, güzel bir alışkanlıktır. Okulumuzun pansiyonun da kurduğumuz bu alana pansiyonlu yatılı olan öğrencilerimizin okuma alışkanlıkları kazanmaları için kitap ihtiyacımız vardır kitap göndermek isteyenlerden kitap bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

Sizlerde kitap kampanyasına destek olmak istiyorsanız, aşağıdaki numaralar ve mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Pansiyon Müdür Yardımcısı Ersin Buyruk  Tel: 0541 691 84 76

Öğretmen Onur Çelik   Tel: 0537 494 22 43  mail: onurcelik.49@hotmail.com

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum