Advert
as

Solhan Spor, İkide İki Yaptı

Solhan Spor, İkide İki Yaptı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Payas Belediyesi 2011 Voleybol takımını 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun ikinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, kendi evinde yapmış olduğu sezonun ilk müsabakasını Payas Belediyesi 2011  Voleybol Takımı ile 13 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Payas Belediyesi 2011 Voleybol Takımı ile yapılan müsabakada ilk seti  25-14, ikinci seti 25-14, üçüncü seti ise 25-17’lik net bir skorla alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırdı. 

Solhan Spor ikinci haftayı da kayıpsız kapatarak 6 puanla fikstürdeki ikinci sıraya yükseldi. 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Rize temsilcisi Fındıklı Spor ile 16 Ekim 2018 Salı günü saat 14:00’da Fındıklı Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Solhan Spor Yönetimi ve Taraftarından Örnek Davranış

TVF Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu takımlarından Solhan Spor, ligin ikinci haftasına kendi sahasındaki ilk maçı olan Payas Belediyesi 2011 Spor Kulübü maçı sonrasında 

Solhan Spor Kulübü geçtiğimiz aylarda Rusya'da oynanan Euro 2018 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda maçlardan sonra oturdukları tribünleri temizleyen Japon taraftarları örnek alarak, bu kültürü Solhan Sporlu taraftarlara aşılamak için maç öncesi çağrıda bulunmuştu. 

Taraftarlar, maç bitiminde hakemleri ve Payas Belediyesi 2011 voleybol takımını alkışlayarak uğurladıktan sonra ellerine aldıkları çöp poşetleri ile spor salonundaki çöpleri toplayarak örnek bir davranışa imza attı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum