Advert
as

Burs ve Kredi Başvuruları Başladı

Burs ve Kredi Başvuruları Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını açıkladı.

KYK, burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını açıkladı. KYK'nın resmi sitesi üzerinden açılan sayfadan, öğrencilerin bizzat yaptıkları başvurular kabul edilecek. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. 

Başvuru sırasında öğrenciden ekonomik, sosyal ve eğitim durumuna ilişkin bilgiler talep edilecek ve bu bilgiler kamu kurumlarından alınan veriler ile karşılaştırılarak teyit edilecek. 

Yapılan değerlendirme sonucunda bütçe durumuna göre belirlenen sayıda öğrenciye burs verilecek, durumu mevzuata uygun diğer tüm öğrencilere ise öğrenim kredisi verilecek. (ilkha)

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum