Advert
as

Solhan Spor, Sezonun İlk Mağlubiyetini Aldı

Solhan Spor, Sezonun İlk Mağlubiyetini Aldı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Fındıklı Spor karşısında 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun üçüncü haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Rize deplasmanında Fındıklı Voleybol Takımı ile 16 Ekim Salı günün saat 14:00’da Fındıklı Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Rize temsilcisi Fındıklı Spor ile yapılan müsabakada ilk seti  25-22, ikinci seti 27-25, üçüncü seti ise 25-18’lik net bir skorla 3-0 alan ev sahibi Fındıklı Spor Kulübü, Solhan Spor’a sezonun ilk mağlubiyetini yaşattı. 

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü 3. Haftayı mağlup kapatarak 6 puanla 7. Sıraya geriledi. 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Hatay Büyük Şehir Belediyesi ile 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum