Advert
as

Girişimciler Belgelerini Aldı

Girişimciler Belgelerini Aldı

Solhan Belediyesi ile Kosgeb arasında yapılan protokol çerçevesinde açılan Girişimcilik Kursunu başarı ile tamamlayanlara Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile belgeleri verildi.

 

 

Solhan Belediye Başkanlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl Müdürlüğü arasındaki yapılan protokol ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi.

Solhan Belediyesi tarafında gerçekleştirilen KOSGEB Girişimcilik Kursunu tamamlayan 26 kişiye Kültür Merkezinde düzenlenen törenle belgeler, hak sahiplerine verildi.

 

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız”  Hükümetimizin Programında da yer alan genç girişimcilere hibe desteğinden gençlerimizin faydalanabilmesi için Kosgeb tarafından açılan kursu bitirmeleri gerekiyor. Bu belgeyle umarın birçok genç arkadaşlarımız farklı girişimde bulunup, ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaktır. Uygulamalı girişimcilik kursumuz yakın bir zamanda tekrar açılacaktır. Şunu da belirtmek isterim, verilen bu belgelerle ticaret hayatına geçen herkese belediye olarak elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız. Herkese başarılar dilerim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum