Advert
as

Gençlere Kudüs’ün Önemi Anlatıldı

Gençlere Kudüs’ün Önemi Anlatıldı

Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Kudüs’ün öneminin anlaşılması için Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç tarafından okullarda seminer verildiğini belirtti.

Kudüs’ün öneminin anlaşılması için Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan birçok okulda seminer verildi. 

Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç tarafından okullarda seminer verdiğini belirten Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, “Gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak ve Kudüs’ün önemini vurgulamak için Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç hocamızı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Dilektepe, Hazarşah, Arakonak ve Yenibaşak köy okullarında programlar düzenledik. Bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali İhsan Yanılmaz’a, Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç Hocamıza ve Solhan Gençlik Merkezi ekibimize çok teşekkür ediyorum.”dedi 

Seminerler hakkında açıklama yapan Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç,”Kudüs ve Mescidi Aksa iki bölümden oluşmaktadır: İlk bölümde Kudüs’ün İslamiyet, Hıristiyanlık ve Yahudilik için öneminden, tarihi gerçeklerden ve Siyonist işgal sürecinden bahsediyoruz.

İkinci bölümde ise Filistin ziyaretimizdeki gözlemlerimizden hareketle Mescidi Aksa Külliyesi ve El Halil Camisi başta olmak üzere bizler için mühim olan mekânları ve eserleri tanıtıyoruz. Filistin’in mevcut durumunu fotoğraflardan ve çeşitli belgelerden hareketle yansıtmayı amaçlıyoruz.

Amacımız sadece bilgi sunmak değil, Mescid-i Aksa ve Kudüs’le ilgili bilinç oluşturmak…

Amacımız Mescid-i Aksa ve Kudüs’le ilgili farklılık ve farkındalık meydana getirip kardeşlerimize fayda sağlamak…

Kudüs ve Mescidi Aksa’yı Solhan özelinde özellikle öğrencilerimiz nazarında gündeme taşıyan bu etkinliğin düzenlenmesine katkısı sunan herkese ayrıca teşekkür etmek isterim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum