Advert
as

Solhan Spor, Hatay’ı 3-1 Yendi

Solhan Spor, Hatay’ı 3-1 Yendi

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Hatay Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımını 3-1 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun dördüncü haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, kendi evinde yapmış olduğu müsabakada Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile 20 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Temsilcimiz Solhan Spor ile Hatay Büyükşehir Belediye Spor arasında yapılan müsabakada ilk seti  24-26 alan konuk takım Hatay Büyükşehir Belediye Spor müsabakaya 0-1 önde başladı, ardından ikinci seti 25-19, üçüncü seti ise 25-16, dördüncü seti de 25-17’lik skorlarla alan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 3-1 kazanmasını bildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Spor’dan kampanyaya destek

Solhan Spor yöneticileri ve taraftarlarının geçen hafta başlattıkları Fair Play ve maç sonu salonun temizlenmesi kampanyasına Hatay Büyükşehir Belediye Spor oyuncuları maç sonunda soyunma odalarını temizleyerek kampanyaya destek verdi. 

Solhan Spor dördüncü haftasını 3-1’lik skorla kayıpsız kapatarak 9 puanla fikstürdeki dördüncü sıraya yükseldi. 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Gümüşhane temsilcisi TKD Kuzey Enerji G.Hane Torul Gençlik ile 27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 13:00’da Gümüşhane Torul Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum