Advert
as

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Yapıldı

Vali Ali Mantı Başkanlığında 2018 yılı 4. dönem ‘İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurul Toplantısı’ yapıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Halis Erdoğan'ın 2018 yılı ilk 9 aylık faaliyetleri hakkında Kurul’a bilgi vermesi ile devam etti. 

Toplantıda ayrıca Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafında istihdamın gelişmesine yönelik uygulanan ‘Aktif İşgücü Program ve Projeleri’ hakkında kurul üyelerine kısa bilgilendirme yapıldı. 

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Mantı’nın yanı sıra Bingöl Belediye Başkan V. Halim Sügü, Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yrd. Enes Üçgül, Çalışma ve  İş Kur İl Müdürü Halis Erdoğan, TSO Başkanı Mahmut Ayas, FKA İl Koordinatörü İsa Telimen, ESOB Başkanı Ali Bayram, Bingöl üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdür V. Yusuf Tokuş, Ticaret İl Müdürü Abdulvahap Tanık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mesut İlhan, Yol-İş Sendikası Bingöl Temsilcisi Selahattin Alban ve  Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Bingöl Temsilcisi Bahattin Tüz katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum