Advert
as

Zifte Bulanmış Kaplumbağa Korunmaya Alındı

Zifte Bulanmış Kaplumbağa Korunmaya Alındı

Solhan karayolundaki yol çalışmalarında zifte bulanmış halde bulunan kaplumbağa, veteriner hekimler tarafından temizlenip tedavi altına alındı.

Solhan-Muş karayolunda bulunan zifte bulanmış halde bulunan kaplumbağa, Doğa Koruma Milli Parklar Bingöl Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

 

İlçemiz Boğlan Mahallesi Derela Mevkisindeki karayolu kenarında zifte bulanmış kaplumbağa, vatandaşlar tarafından Solhan İlçe Tarım Müdürlüğüne getirildi. Müdürlüğün bahçesinde veterinerler tarafından ziftten arındırıldı. 

Kaplumbağanın tedavi için harekete geçen Doğa Koruma Milli Parklar Bingöl Şube Müdürlüğü ekipleri, Solhan İlçe Tarım Müdürlüğünden aldıkları kaplumbağayı Bingöl Üniversitesi Veteriner Kliniğine götürdükleri belirtildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum