Advert
as

Bingöl Narkotik Polisi Göz Açtırmıyor

Bingöl Narkotik Polisi Göz Açtırmıyor

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 5 ayrı operasyon neticesinde 10 kilo 388 gr uyuşturucu madde ele geçirildi. 8 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, bunlardan 3'ü tutuklandı.

Bingöl Valiliği, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu madde tacirlerine yönelik 12-24 Ekim 2018 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar neticesinde ele geçirilen uyuşturucu madde miktarını ve bu kapsamda yapılan gözaltılar ile adli işlemlere dair bilgileri paylaştı.

 

Valilikten yapılan açıklamada, çalışmalar şöyle sıralandı. 

1-) 12.10.2018 günü görevlilerimizce İlimiz Kurudere Mevkiinde yapılan yol uygulamasında A.Ö ve S.Ö isimli şahısların kullanmış olduğu araçta yapılan aramada; aracın kaput bölgesine zulalı 494 gr ot esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıslar yapılan adli işlemlerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden serbest bırakılmıştır. 

2-) 18.10.2018 günü ilimiz Bingöl- Elazığ D-300 Karayolu Kurudere Mevkiinde yapılan yol uygulamasında M.A isimli şahsın her iki ayak tabanı ile çorabı arasında gizlenmiş 158,98 gr toz esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında yapılan adli işlemlerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden serbest bırakılmıştır. 

3-) 19.10.2018 günü uyuşturucu madde nakli yapacağı bilgisi edinilen Ö.İ. F.K. ve M.B. isimli şahısların kullanmış olduğu araç İlimiz D-300 Karayolu Elazığ istikameti Yolçatı mevkiinde durdurulmuş, araçta yapılan aramada 3 kilo 774 gr ot esrar maddesi ele geçirilmiş, şüphelilerden Ö.İ ve F.K isimli şahıslar adli merciler tarafından tutuklanarak Bingöl Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

4-) 22.10.2018 günü İlimize uyuşturucu naklettiği bilgisi edinilen S.D. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada; 5 kilo 950 gr ot esrar maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili Ş.T ve A.T isimli şahıslar gözaltına alınarak sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca serbest bırakılmıştır. 

5-) 23.10.2018 günü görevlilerimizce Havalimanı Kavşağında yapılan yol uygulamasında Güvenlik Korucusu İ.Y ve uyuşturucu suçlarından aranan sahte kimlikli N.M.A isimli şahısların kullanmış olduğu araçta yapılan aramada 664 gr toz esrar maddesi ele geçirilmiş, her iki şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlemler yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiş, N.M.A isimli şahıs TUTUKLANARAK Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

12.10.2018 ve 24.10.2018 tarihleri arasında uyuşturucu madde ticaretini ve naklini yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 10 kilo 388 gr uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, 8 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretini yapmak suçundan adli işlemler yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiş, şüphelilerden 3'ü tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.   

Ayrıca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan sokak çalışmalarında, 672 gr uyuşturucu esrar maddesi ile 8 adet uyuşturucu ecstacy hap ele geçirilerek 10 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlemler yapılmıştır. Uyuşturucu Madde Tacirlerine karşı mücadele Bingöl halkımızın da desteği ile artarak, kararlılıkla devam etmektedir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum