Advert
as

Bingöl Valiliğine Kadir Ekinci Atandı

Bingöl Valiliğine Kadir Ekinci Atandı

Cumhurbaşkanı kararıyla, Bingöl Valisi Ali Mantı Aksaray'a atanırken, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci'nin Bingöl Valiliğine atandığı açıklandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla; Vali Ali Mantı Aksaray Valiliğine atanırken, Bingöl Valiliğine ise Ankara-Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci atandı.

 

Vali Kadir Ekinci Kimdir? 

1974 yılında Yozgat ilinin Sorgun ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Sorgun’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. 

1998 -1999 yılları arasında İzmit’te askerlik görevini tamamladı. 

2000 yıllında Kaymakamlık mesleğine Sivas Kaymakam adayı olarak başladı. 

İl stajının ardından, Hafik’te Kaymakam Refikliği stajını bitirdi 

Mülkiye Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Milli Güvenlik Kurulunca düzenlenen Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Yabancı dil kursunun ardından; Konya (Emirgazi) ve Çankırı (Eldivan) Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 

Londra’da yabancı dil eğitimini tamamlayarak yurda dönen Ekinci, 88. Dönem Kaymakamlık kursuna katıldı. 

2004 yılında Sivas (Koyulhisar) Kaymakamlığı’nda göreve başlayan Ekinci daha sonra Sivas (Gölova) Kaymakamlığı, Sivas Vali Yardımcılığı ve Samsun (19 Mayıs) Kaymakamlığı, Gazipaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 

Evli ve 4 çocuk babası olan Ekinci; 01 12 2016 tarihinde Beypazarı Kaymakamlığı’na atandı.

Son kararname ile de Bingöl Valiliğine atandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum