Advert
as

3 PKK’lı Etkisiz Hale Getirildi

3 PKK’lı Etkisiz Hale Getirildi

Genç İlçesi’nde İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından yürütülen operasyonda 2 PKK’lı öldü, 1 PKK’lı ise yaralı olarak yakalandı.

Genç’te İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından yürütülen operasyonda 2 PKK’lı öldü, 1 PKK’lı ise yaralı olarak yakalandı. 

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Bingöl ili Genç ilçesi kırsalında J-İHA (Bayraktar) ile tespit edilen 5 dinamik hedefe yakın hava desteğiyle yapılan operasyonda 2’si ölü, biri yaralı 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum