Advert
as

Okul Müdürüne Silahlı Saldırı

Okul Müdürüne Silahlı Saldırı

Karlıova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir okul müdürü ile kardeşi ağır yaralandı.

Bingöl Ilıcalar YİBO Müdürü Cihat Yükseller ve kardeşi, Karlıova ilçesine bağlı Hasanova köyünde  silahlı saldırıya uğradı. 

Olay, Karlıova ilçesine bağlı Hasanova köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, YİBO Müdürü Cihat Yükseller ve kardeşi, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Hasanova köyüne, yakınlarının taziyesine gitti. Dönüşte, bindikleri araçlarının önü, kimliği belirsiz kişilerce kesilen Yükseller ve kardeşi, silahlı saldırıya uğradı.

Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kardeşler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Yaralı kardeşler, buradaki müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum