Advert
as

Solhan’da 29 Ekim Törenleri Yapıldı

Solhan’da 29 Ekim Törenleri Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde tören düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü için tören düzenlendi. 

Düzenlenen törene Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı İzzettin Bozkuş, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Törende, İstiklal Marşının okunmasının ardından törende katılanları selamladıktan sonra Kaymakam Fatih Okumuş günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. 

Konuşmanın ardından, günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okundu. Şiirlerin ardından halkoyunları ekibi sahneye çıktı. Halkoyunları ekibinin gösterisinin akabinde yarışmalar yapıldı. 

Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Program geçiş töreni ile sona erdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum