Advert
as

Cenaze Dönüşü Kaza: 5 Yaralı

Cenaze Dönüşü Kaza: 5 Yaralı

Asmakaya Köyü Karatay Mezrasında defnedilen Osman Yıldız’ın cenaze dönüşünde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

 

 

Rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da tedavi gören ve Asmakaya Köyü Karatay Mezrasında defnedilen Osman Yıldız’ın cenaze dönüşündeki araç, Elmasırtı Köyü civarında yaptığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Solhan ile Bingöl Devlet hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Asmakaya Köyüne bağlı Karatay Mezrasında Osman Yıldız’ın cenaze defin işleminden sonra dönüş yolunda Servet Arlı yönetimindeki 06 FU 2309 plakalı araç, Elmasırtı Köyü civarında bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Meydana gelen kazada sürücü Servet Arlı, Mehmet Kızılırmak, Emin Soydan, Önder ve Abdullah Gezer çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Solhan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılara burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan 2 yaralı Bingöl'e 2 yaralı ise Elazığ’a sevk edildiği öğrenildi. Bingöl’de yoğun bakımda olan Abdullah Gezer’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum